Onze diensten voor bedrijven


elektrische installaties

Elgo Electrics heeft door de jaren veel kennis en ervaring opgedaan in elektrische installaties voor openbare gebouwen, kantoren, retail en industriële toepassingen.

Wij zijn gespecialiseerd in een breed gamma van elektriciteitswerken:

 • Plaatsing van nieuwe elektrische installaties
 • Vernieuwen of aanpassen bestaande elektrische installaties
 • Plaatsen van verlichting en het uitwerken van een lichtstudie
 • Beveiliging van gebouwen: videofonie, toegangscontrole, brand
 • Datanetwerken
 • Oplossen van elektrische storingen en uitvoeren van depannages
 • De keuring van de elektrische installatie door een officiële instantie kan door Elgo Electrics worden afgehandeld. Wij garanderen u een goedkeuring van de werken die door ons werden uitgevoerd.

  Bij Elgo Electrics kan u rekenen op professioneel advies en een uitstekende service. Wij maken een gedetailleerde planning en zorgen voor een stipte uitvoering. Hierdoor zullen de deadlines steeds gerespecteerd worden.

  Klantentevredenheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit!

  Bekijk hier enkele van onze realisaties. 


  bordenbouw

  Elgo Electrics is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van sturingskasten, schakel- en voedingsborden. Onze experts werken de elektrische schema's uit volgens alle normen en richtlijnen. De installatie zal met uiterste zorg worden afgeleverd en geplaatst.

  Dankzij een uitgebreid netwerk van leveranciers en een nauwe samenwerking met producenten kunnen alle componenten aan de beste prijs worden aangekocht. Hierdoor kan de totale kostprijs sterk wordt gedrukt.

  Contacteer ons voor de mogelijkheden. We helpen u graag verder.


  databekabeling

  Elgo Electrics beschikt over kennis en ervaring in het installeren van netwerken voor data-, video en telefoonverkeer. Onze experts ondersteunen u met professioneel advies en werken de nodige schema's uit. Plaatsing gebeurt met de uiterste zorg en precisie. We zijn enkel tevreden met een perfecte afwerking.


  Laadoplossing voor elektrische voertuigen

  Elgo werkt samen met u de beste laadoplossing uit voor uw elektrisch voertuig of wagenpark rekening houdend met het type voertuig, het beschikbaar vermogen en de gewenste laadtijd. Elgo gaat steeds op zoek naar de voordeligste oplossing en is niet gebonden aan één fabrikant of merk. Indien gewenst kan de laadpaal worden geïntegreerd in een netwerk en openbaar toegankelijk worden gemaakt zodat u uw energie met winst kan verkopen. Tenslotte wordt er steeds een veilige installatie afgeleverd die gekeurd wordt door een erkend keuringsorganisme.

  Contacteer ons voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder met professioneel advies en werken met plezier een interessant voorstel voor u uit.


  groene energie

  De kosten van energie zijn de voorbije jaren fors gestegen. Met energiebesparende maatregelen kan u de energiefactuur sterk doen dalen. We bekijken samen met u welke maatregelen voor uw bedrijf interessant kunnen zijn. Dit kan gaan van de omschakeling naar led-verlichting tot de plaatsing van foto-voltaïsche zonnepanelen.

  Wij hebben door de jaren een uitgebreide kennis opgebouwd omtrent zonne-energie en zijn ervaren in het plaatsen van pv-installaties. We hebben een groot aantal kleine en grote projecten op onze naam staan.

  Dankzij een nauwe samenwerking met leveranciers en aankopen op grote schaal kunnen wij de prijzen fors drukken en de klanten een zeer interessant voorstel maken.

  Onze experts zorgen voor een perfecte afwerking en staan u bij met raad en advies.
  Elgo Electrics staat garant voor een uitstekende service!


  levering van elektrische materialen

  Elgo Electrics levert elektrisch materiaal op uw bedrijf of op uw werf. Een groot gedeelte van het assortiment elektriciteitsmaterialen waaronder led verlichting en schakelmaterialen vindt u terug op onze webshop.

  Vindt u niet wat u zoekt of heeft u een vraag?
  Contacteer ons! Wij helpen u graag verder.


  videofonie

  Videofonie heeft tal van voordelen:

 • Veiligheid: u kan controleren wie aanbelt en laat geen ongewenst bezoek binnen.
 • Gemak: u opent de deur of de poort of met een simpele druk op de knop.
 • Privacy: u moet de deur of de poort niet openen om te zien wie aanbelt.
 • Wij werken met een groot gamma merken en modellen. Samen met u zoeken wij naar de beste en voordeligste oplossing. De plaatsing en afwerking gebeuren steeds met de uiterste zorg en precisie.


  verlichting

  De juiste verlichting kiezen vergt kennis en ervaring. Men moet rekening houden met tal van factoren zoals het rendement, de vormgeving, de warmteontwikkeling,... Onze experts begeleiden u bij de keuze van de juiste verlichting en werken met plezier een lichtstudie voor u uit.

  Elgo Electrics besteedt veel aandacht aan het energieverbruik en de lichtopbrengst bij het uitwerken van een verlichtingsplan.     
  Het verlichten van uw werkplaats, kantoor, toonzaal of winkel met led-verlichting en de juiste bediening kan voor een aanzienlijke besparing en groot gebruiksgemak zorgen. Dankzij onze nauwe samenwerking met producenten en groothandels van kwalitatieve led-verlichting kunnen wij u steeds een aantrekkelijk voorstel doen.

  Klik hier om enkele van onze projecten te bekijken.

  Wilt u vrijblijvend advies of een offerte? Contacteer ons. Wij helpen u graag verder.


  toegangscontrole

  Toegangscontrole is een ruim begrip en is sterk afhankelijk van de behoeften van de klant.
  Iemand toegang verschaffen tot een gebouw, ongewenste bezoekers de toegang tot een gebouw beletten en tijdsregistratie zijn enkele van de mogelijkheden.

  We kunnen hierbij werken met een codeklavier, een vingerafdruklezer, een proximitylezer of benaderingsschakelaar.
  Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing en doen u een interessant voorstel.


  branddetectie

  Een degelijk branddetectiesysteem is een must in elk gebouw!

  Elgo Electrics werkt met de meest geavanceerde technieken op het gebied van branddetectie. De snelheid van de melding en de identificatie van de plaats zijn immers van essentieel belang in het beperken van de schade.

  De experts van Elgo Electrics werken nauwkeurig een schema uit volgens de huidige regelgeving en geven u professioneel advies. De plaatsing en afwerking van de installatie gebeuren met oog voor detail. Na de plaatsing kan u blijven rekenen op de goede service van Elgo Electrics.

  Contacteer ons voor vrijblijvend professioneel advies.

  <

  Contacteer ons

  Wilt u vrijblijvend professioneel advies of een offerte?
  Contacteer ons! Wij helpen u graag verder.

  adres: Keitelweg 2105, 3990 Peer
  tel: +32 (0)11 72 53 51
  mail: info@elgo.be

  Contacteer ons