Onze diensten voor particulieren


Elektriciteitswerken: nieuwbouw en renovatie

Onze elektriciens hebben een jarenlange ervaring in het plaatsen van nieuwe elektrische installaties en renoveren van bestaande installaties. In samenspraak met de bouwheer of de architect gaan wij op zoek naar de beste en voordeligste oplossing.

Onze experts maken steeds een planning van de werken en doen er alles aan om de deadlines te respecteren.

De uitvoering van de elektriciteitswerken gebeurt met de uiterste zorg en precisie. Elgo Electrics staat garant voor kwaliteit. Klantentevredenheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit.

De keuring van de elektrische installatie door een officiële instantie kan door Elgo Electrics worden voorzien. Wij garanderen u een goedkeuring van de werken die door ons werden uitgevoerd.

Contacteer ons geheel vrijblijvend voor professioneel advies of een interessante offerte.
zelfbouw

Wilt u zelf de handen uit de mouwen steken? Dan kan u flink wat besparen.

Elgo Electrics stelt een zelfbouwpakket samen op maat van uw woning aan de scherpste prijs.

De materialen worden door ons geleverd op de werf. U ontvangt hierbij de nodige uitleg van een vakman zodat u onmiddellijk aan de slag kan.
Heeft u materialen te weinig? Dan worden ze gratis geleverd op de werf of u komt ze afhalen in onze winkel.
Heeft u materialen over? Dan nemen wij ze gewoon terug.

Wanneer u technische vragen heeft, helpen onze ervaren elektriciens u graag verder via de telefoon of u brengt een bezoek aan onze winkel.

Indien u dat wenst, begeleidt onze elektricien u op de werf of werken we de installatie (gedeeltelijk) voor u af aan een vooraf bepaald voordeeltarief.

Het maken van de elektrische schema's en het uitvoeren van de verplichte keuring kan door ons worden afgehandeld.

Voor meer info, maak vrijblijvend een afspraak.depanage

Heeft u een probleem met uw elektrische installatie? Heeft u een dringende interventie van een elektricien nodig? 
Onze ervaren elektriciens staan steeds voor u klaar om u uit de nood te helpen. 
Bel ons op het nummer 011 72 53 51.


Loxone

domotica

Domotica laat u toe alle technieken in uw woning te combineren en zo het comfort, de veiligheid en het energieverbruik te optimaliseren.

De mogelijkheden van een domotica-systeem zijn onbeperkt. Met één druk op de toets kan u de verlichting, verwarming, elektrische toestellen, rolluiken, audio, video, alarm, en videofonie bedienen. De software voor smartphones en tabblets geeft u de mogelijkheid om uw woning eender waar ter wereld te bedienen. 

Hierbij enkele mogelijkheden:
- U hoort een vreemd geluid beneden. Door uw verlichtingsschakelaar in de slaapkamer 5 sec. ingedrukt te houden, gaat alle verlichting aan en gaan de rolluiken omhoog.
- U bent onderweg naar uw werk en beseft dat u de verlichting niet uitgeschakeld hebt. Via uw smartphone schakeld u de verlichting simpelweg uit.
- U gaat op vakantie en schakelt de "aanwezigheidssimulatie" in. Uw rolluiken zullen automatisch naar omhoog en naar beneden gaan, de verlichting zal in verschillende ruimtes aan en uit gaan en uw audiosysteem zal op verschillende tijdstippen uw radio bedienen. Bovendien wordt u onmiddellijk verwittigd wanneer uw ongewenst bezoek heeft.
- Uw gezellige TV-avond begint. Door op 1 toest te drukken schakelt de verlichting in de keuken uit, uw staanlamp gaat aan, de verlichting in de woonkamer gaat naar een gedimde stand en de temperatuur in de woonkamer stijgt met 2 graden. 
- U bent uw sleutel vergeten en hebt geen toegang tot de woning. Via uw smartphone opent u simpelweg de garagepoort.

Elgo elektrics is erkend plaatser van Loxone en Teletask, 2 toonaagevende bedrijven op gebied van domotica.

Contacteer ons voor deskundig advies of een afspraak in onze showroom. Onze specialisten helpen u graag verder.


verlichting

De juiste verlichting kiezen vergt kennis en ervaring. Men moet rekening houden met tal van factoren zoals het rendement, de vormgeving, de warmteontwikkeling,... Onze experts begeleiden u bij de keuze van de juiste verlichting voor uw woning.

Het verlichten van uw woonkamer, keuken of werkplaats met led-verlichting en de juiste bediening kan voor een aanzienlijke besparing en aangename sfeer zorgen. Dankzij onze nauwe samenwerking met producenten en groothandels van kwalitatieve led-verlichting kunnen wij u steeds een aantrekkelijk voorstel doen.

Bekijk het aanbod in led-verlichting op onze webshop.

Wilt u vrijblijvend advies omtrent verlichting of een interessante offerte? Contacteer ons! Wij helpen u graag verder.


Laadoplossing voor elektrische voertuigen

Elgo werkt samen met u de beste laadoplossing uit voor uw elektrisch voertuig of wagenpark rekening houdend met het type voertuig, het beschikbaar vermogen en de gewenste laadtijd. Elgo gaat steeds op zoek naar de voordeligste oplossing en is niet gebonden aan één fabrikant of merk. Indien gewenst kan de laadpaal worden geïntegreerd in een netwerk en openbaar toegankelijk worden gemaakt zodat u uw energie met winst kan verkopen. Tenslotte wordt er steeds een veilige installatie afgeleverd die gekeurd wordt door een erkend keuringsorganisme.

Contacteer onze experts voor de mogelijkheden. Zij helpen u graag verder met professioneel advies en werken met plezier een interessant voorstel voor u uit.


groene energie

De kosten van energie zijn de voorbije jaren fors gestegen. Met energiebesparende maatregelen kan u de energiefactuur sterk doen dalen. We bekijken samen met u welke maatregelen voor uw bedrijf interessant kunnen zijn. Dit kan gaan van de omschakeling naar led-verlichting tot de plaatsing van foto-voltaïsche zonnepanelen.

Wij hebben door de jaren een uitgebreide kennis opgebouwd omtrent zonne-energie en zijn ervaren in het plaatsen van pv-installaties. We hebben een groot aantal kleine en grote projecten op onze naam staan.

Dankzij een nauwe samenwerking met leveranciers en aankopen op grote schaal kunnen wij de prijzen fors drukken en de klanten een zeer interessant voorstel maken.

Onze experts zorgen voor een perfecte afwerking en staan u bij met raad en advies.
Elgo Electrics staat garant voor een uitstekende service!


levering van elektrische materialen

Elgo Electrics levert elektrisch materiaal op uw bedrijf of op uw werf. Een groot gedeelte van het assortiment elektriciteitsmaterialen waaronder led verlichting en schakelmaterialen vindt u terug op onze webshop.

Vindt u niet wat u zoekt of heeft u een vraag?
Contacteer ons! We helpen u graag verder


videofonie

Videofonie heeft tal van voordelen:

 • Veiligheid: u kan controleren wie aanbelt en laat geen ongewenst bezoek binnen.
 • Gemak: u opent de deur of de poort of met een simpele druk op de knop.
 • Privacy: u moet de deur of de poort niet openen om te zien wie aanbelt.
 • Wij werken met een groot gamma merken en modellen. Samen met u zoeken wij naar de beste en voordeligste oplossing. De plaatsing en afwerking gebeuren steeds met de uiterste zorg en precisie.


  toegangscontrole

  Toegangscontrole is een ruim begrip en is sterk afhankelijk van de behoeften van de klant.
  Iemand toegang verschaffen tot een gebouw, ongewenste bezoekers de toegang tot een gebouw beletten en tijdsregistratie zijn enkele van de mogelijkheden.

  We kunnen hierbij werken met een codeklavier, een vingerafdruklezer, een proximitylezer of benaderingsschakelaar.
  Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing en doen u een interessant voorstel.

  Contacteer ons

  Wilt u vrijblijvend professioneel advies of een offerte?
  Contacteer ons! Wij helpen u graag verder.

  adres: Keitelweg 2105, 3990 Peer
  tel: +32 (0)11 72 53 51
  mail: info@elgo.be

  Contacteer ons